Unik-ID
Installaties

HOLD ME. Vertel me je geheim.

Links, rechts, en dan altijd rechtdoor tot je uitkomt bij de Morgenster. Daar ligt het geheim van het eeuwige leven op een meer dan 30 ha groot domein. Geloof je ‘t niet? Ga maar kijken naar ons kunstwerk voor woonzorgcentrum Morgenster in Sijsele. De plek waar alles in teken staat van gezond oud worden.

WZC Morgenster bevindt zich op meer dan 30 ha grond in Sijsele waar het oude ziekenhuisdomein nu plaats maakt voor Sanapolis: een project waar gezondheid - liefst levenslang - centraal staat. Voldoende plaats dus voor ‘Hold me’: een kunstwerk over een lange zoektocht naar oud worden. Want oud worden, hoe doe je dat eigenlijk?
Met het werk Hold me, gaan we op zoek gaan naar het geheim van de bewoners van Morgenster om oud te worden.nSamen met hun familie vragen we hen of ze dit geheim of recept met ons willen delen, door dit in te vullen op een speciaal ontworpenncertificaat. Dit document wordt vervolgens opgerold om zo dan in een metalen koker geschoven te worden.n
We vragen het aan de bewoners en hun familie en zij schrijven hun geheim (recept?) neer op een certificaat. Al die geheimen worden nu in een metalen koker bewaard: één gekleurde koker per bewoner.
Heb jij al het geheim van het eeuwige leven ontdekt ?? In WZC Morgenster koesteren ze deze geheimen van al hun bewoners
Benieuwd naar het goed bewaarde geheim van WZC Morgenster? Bekijk hier het resultaat.
In samenwerking met IZR.
Bredepleinstraat 27
3190 Boortmeerbeek
B.T.W.-BE-0666.907.563
Op zoek naar verbinding?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Volg ons op social media