Unik-ID
Buitenomgeving

PERSPECTIEF. Anders bekeken.

Onze eigen zwemvijver diende al meermaals tot inspiratie van anderen. Zo ook voor Sven en Elke, die professioneel elk op hun eigen manier hun steentje bijdragen aan een betere wereld. Wij plaatsten alles in het juiste perspectief met een unik-id.

Bij unik-id is een zwemvijver nooit zomaar een zwemvijver in een tuin. Elk zichtbaar element vertelt iets over de mensen die er bouwen aan hun eigen verhaal. In het tuinontwerp van Elke en Sven staat de tuin centraal als scharnierpunt waarrond verschillende perspectieven bestaansrecht krijgen.

En die afhankelijk van de plek waar je je bevindt, wijzigen. De blauwe beweegbare wanden met daarin schuin gelaserde openingen creëren een dynamisch geheel dat letterlijk ruimte laat: voor een nieuwe manier van kijken, voor rust en ontspanning. Oók voor opgroeiende tieners die af en toe nood hebben aan afzondering. Het is maar hoe je het bekijkt.

Als gezondheidscoach laat Elke via social media regelmatig binnenkijken in ‘haar tuin’ en benadrukt ze de rol van de tuin als rust- en verbindingsplek:

Onze tuin vanuit een ander perspectief. De plek waar mensen tot rust komen, waar mensen verbinden met elkaar

Wij hadden het niet beter kunnen zeggen, Elke.

Bredepleinstraat 27
3190 Boortmeerbeek
B.T.W.-BE-0666.907.563
Op zoek naar verbinding?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Volg ons op social media