Unik-ID
Identiteit

SERRIEUS. Over bloemen en planten waar je van opfleurt.

Serieus, echt waar: Lien en Joris kiezen hun bloemen en planten zelf zorgvuldig uit op de veiling. En ze geven die planten de beste thuis ooit door de vingers van hun baasjes elke dag wat groener te kleuren. Daar hoort dan ook een serieus en unik-id bij.


De passie waarmee Lien en Joris vertellen over hun voorgeschiedenis en hun plannen. De serre die in alles letterlijk en figuurlijk centraal staat. En het zelf kweken van grotere planten. Alles ademt ‘serieus’. Het enige wat nog ontbreekt is een identiteit die hun verhaal vormgeeft. Zo eentje waar je helemaal van opfleurt bijvoorbeeld.


Het logo verwijst naar de serre die letterlijk en figuurlijk centraal staat. Dit is ook het beeld dat opvalt als men hier voorbijrijdt. nMet “daar fleur je van op” willen we vooral vertellen dat het geven van een bloemetje, wat de omstandigheden ook zijn, altijd een innig gebaar van vriendschap betekent en een warm gevoel van genegenheid bezorgt.n
In “Serrieus, daar fleur je van op” zit niet alleen de naam, maar ook een belofte. Want bloemen zullen er altijd zijn: als gebaar van vriendschap en genegenheid. Zeg eens, waar fleur jij van op ?
Bredepleinstraat 27
3190 Boortmeerbeek
B.T.W.-BE-0666.907.563
Op zoek naar verbinding?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Volg ons op social media