Unik-ID
Identiteit

TOUR DE STYLE. Het verhaal achter de nieuwste wielerlook van WTC Relst.

“Met jouw verhaal maakt unik-id de omgeving waardevol en uniek”, klinkt het op onze website. Voor de fervente fietsfanaten van WTC Relst vertaalde dit zich naar een fonkelnieuwe wieleroutfit met een knipoog naar de dynamiek van de vele parcours. Klaar voor een nieuw wieleravontuur?

Al trappend door het Vlaamse landschap sinds 1982, krijgt WTC Relst sinds 2005, samen met nog 17 andere sponsors, een extra duwtje in de rug van unik-id. En dat doen we met liefde, want deze club is geen gewone wielerclub. Het is een hechte wielerfamilie waarvan het bestuur met de vurigheid van een peloton in de laatste kilometer, epische activiteiten organiseert zoals het legendarische mosselfeest. En waarvan haar 160 toegewijde leden elke zondag in vier groepen het asfalt onveilig maken.

In 2023 bundelden wij de krachten met deze gezellige wielerclub voor een unieke wieleroutfit. Geen sinecure, met maar liefst 18 sponsors die allemaal evenveel zichtbaarheid verdienen. Over de uitstraling waren we snel eens: het moest de levendigheid en kracht van de club reflecteren, en naadloos aansluiten bij zowel mannelijke als vrouwelijke lichaamsvormen.

Het resultaat? unik-id kwam niet met één, niet met twee, maar met drie verschillende ontwerpen op de proppen! Drie truien die elk het verloop van de ritten vertellen, met ups en downs, dorpjes en heuvels. Waarom drie? Omdat deze wielerclub van beweging houdt, tiens. En ook omdat elke trui een ander fietsavontuur weergeeft, mogelijk gemaakt door specifieke sponsors. Hierdoor prijkt eenzelfde sponsor telkens op een andere positie op de drie truitjes.

Zie je binnenkort een bende gepassioneerde fietsfanaten en danseuse, met twee vingers in de neus, en met de nodige souplesse à bloc over het asfalt rijden? Dan weet je: dat zijn de dames en heren van WTC Relst.

Bredepleinstraat 27
3190 Boortmeerbeek
B.T.W.-BE-0666.907.563
Op zoek naar verbinding?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Volg ons op social media