Unik-ID

Buitenomgeving

Buitenomgeving

BITTERZOET. Op zoek naar de juiste balans.

Durf jij luidop te dromen van een zwemvijver in de tuin? Els en Steven wel. Ze wilden een zwemvijver in hun tuin waar ze helemaal tot rust konden komen. Zo kwamen we voor de dag met een unik-id dat symbool staat voor simpelweg genieten.

Voor het tuinconcept lieten we ons leiden door het unieke verhaal van Els en Steven: twee mensen die elkaar vinden en doen groeien in hun zo mooi anders zijn. Samen vormen ze het juiste evenwicht tussen moeten en mogen, tussen plichtsbesef en genieten, tussen bitter en zoet. In de Tiensesteenweg, de weg die hun leven met elkaar verbond, komt de dualiteit van de opvoeding die ze meekregen, zo klaar als een suikerklontje bovendrijven.

‘Volop genieten van het leven’ symboliseren we aan de hand van grote kronkelende lijnen en speelse, witte stippellijnen die gelijken op zoete suikerklontjes. Die staan in schril contrast met de rechte rigide structuur, die de ingeprente overtuiging symboliseert dat hard werken en discipline waardevoller zijn dan niksen en frivoliteit.

 

Dit unieke verhaal van Steven en Els is het levende bewijs dat ‘genieten’ een kunst is waar je elke dag beter in kunt worden.

 

Bredepleinstraat 27
3190 Boortmeerbeek
B.T.W.-BE-0666.907.563
Op zoek naar verbinding?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Volg ons op social media