Unik-ID

Buitenomgeving

Buitenomgeving

HET KIND IN JEZELF. Een wonderlijk verhaal.

Wat als het kind in jezelf naar buiten wil? Wat als jij en je partner nog altijd die speelvogels zijn die elkaar vinden in cultuur, fantasie en creatieve vondsten? Dan neemt unik-id je graag mee op reis in eigen tuin, oftewel drie hoog in de stad op een riant buitenterras van meer dan 100m2. Welkom in de wonderlijke tuin van Tinne en Marc.

Wat zou Alice in Wonderland doen wanneer je een groot stadsterras mag omtoveren tot een wonderlijke plek in de schaduw van het Tropisch Instituut? Het antwoord kwam aangewaaid vanuit onze wonderlijke reis door eigen tuin. Want we voelden al snel dat dát de plek is waar Tinne en Marc willen zijn: uitbundig, kleurrijk en vol beweging. Zo’n plek die uitnodigt om naar buiten te gaan.

Zie je de oranje kronkels in de lucht? Het zijn net slingers die… O kijk, daar heb je ze ook in het wit, laag bij de grond! In één beweging leiden ze je naar buiten. Beschermd tegen de wind. Naar de bloemen en naar de planten. Naar een zitplek in de zon. Met daartussen witte elementen in de vorm van gordijnen en wolken. Waartegen klimplanten zich een weg omhoog banen.

 

Sinds Tinne en Marc ons konijnenhol intuimelden, gaan ze elke dag op reis in eigen tuin. En dat allemaal door één unik-id.

“En gisteren ging alles zijn gewone gang. Ik vraag me af of ik vannacht veranderd ben. Eens even denken: was ik hetzelfde toen ik vanmorgen opstond? Ik geloof haast dat ik me kan herinneren dat ik me een beetje anders voelde.”
- Uit Alice in Wonderland.
Bredepleinstraat 27
3190 Boortmeerbeek
B.T.W.-BE-0666.907.563
Op zoek naar verbinding?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Volg ons op social media