Unik-ID

Buitenomgeving

Buitenomgeving

ONTLEED. Achter elke façade zit een bron van inspiratie.

Kijk iemand in z’n ogen, en je ziet z’n ziel. In het geval van Christine: een creatieve ziel met een hart voor de bosrijke omgeving waarmee ze zichzelf en haar woning graag ommuurt. Veel meer dan een blik en een persoonlijke kennismaking was er niet nodig om meer te weten te komen over deze unieke persoonlijkheid. De façade brokkelde af en er ontpopte zich een unik-id.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, toon me mijn binnenste buitenkant. Door ons te laten leiden door het persoonlijke verhaal van Christine en verder te kijken dan de ogenschijnlijke karakteristieken, reconstrueren we haar unieke persoonlijkheid doorheen ons tuinontwerp: vanaf een afstand, een dynamisch en georganiseerd geheel. Van dichtbij, een speelveld van verschillende stukjes identiteit.
doorheen ons tuinontwerp: vanaf een afstand, een dynamisch en georganiseerd geheel. Van dichtbij, een speelveld van verschillende
De tuin is ons speelveld : strak, met enkele speelse elementen in de vorm van plantenbakken. Centraal ligt het zwemkanaal van roestvrij staal. Het resultaat is een verrassend volumespel dat naadloos aansluit met de gevel van het huis. Kortom, de ideale buitenplek die dient om zich te nestelen, te verbinden en te ontdekken: samen of alleen.
Centraal ligt het zwemkanaal van roestvrij staal. Het resultaat is een verrassend volumespel dat naadloos aansluit met de gevel van het huis.
Gooi een blik op de rechthoekige waterspiegel, en vertel ons wat je ziet: alleen een façade, of een bruisende binnenwereld die plots uiteenvalt in een bont geheel van grote en kleinere vlakken?
Bredepleinstraat 27
3190 Boortmeerbeek
B.T.W.-BE-0666.907.563
Op zoek naar verbinding?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Volg ons op social media