Unik-ID

Events

Events

OPEN MINDS AWARDS. Iedereen winnaar.

Zorgnet-Icuro is de Vlaamse koepelorganisatie van zorginstanties die streeft naar kwaliteitsvolle, betaalbare en toegankelijke zorg. Sinds een paar jaar reikt het de ‘Open Minds Awards’ uit aan positieve en innovatieve initiatieven die zich inzetten voor een betere geestelijke gezondheid. Voor de vormgeving van die award was een unik-id nodig.

Moet je weten: meer dan 70 initiatieven stelden zich kandidaat! Ons leek het een unik-id om alle 72 inzendingen te verwerken in de vijf uit te reiken awards. Waarom? Omdat élke inzending waardevol is en het verdient om gewaardeerd te worden.
Sven werd gevraagd om een award te maken voor de uitreiking. Sven besloot alle 72 inzendingen te verwerken in de vijf awards omdat elke inzending belangrijk is en het verdient gewaardeerd te worden. Alle kandidaten dragen namelijk zorg voor zorg
De vijf awards worden elk apart gekoppeld aan een kernwoord dat verwijst naar een project. Samen vormen ze een zin in de vorm van een dun metalen lint dat uit vijf verschillende spiralen bestaat. Tijdens de uitreiking wordt elke spiraal losgekoppeld en overhandigd aan de zorgzame winnaar.
Meer dan 70 initiatieven stelden zich kandidaat. Een vakjury selecteerde 3 projecten in vijf categorieën volgens vooropgestelde toekomstgerichte doelstellingen. Het publiek mocht daarna stemmen voor één van de genomineerde inzendingen in elke categorie.
Benieuwd hoe we te werk gingen? Kijk hier mee achter de schermen.
In samenwerking met Johan Huys.
Bredepleinstraat 27
3190 Boortmeerbeek
B.T.W.-BE-0666.907.563
Op zoek naar verbinding?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Volg ons op social media