Unik-ID

Identiteit

Identiteit

BETOVERENDE KERST. Inpakken en uitpakken met licht.

Cofinimmo is een Belgische vastgoedmaatschappij die investeert in kantoorgebouwen, serviceflats, verzorgings- en rusthuizen. Om haar belangrijkste klanten te laten voelen dat de kantoorgebouwen van Cofinimmo zijn, pakken we in 2012 uit met een unik-id. Maar eerst: inpakken!

Het is bijna Kerstmis, tijd dus om de kerstboom boven te halen. En wat voor een: Alle structuurelementen uit de omgeving worden ingezet als kerstboom. De noodtrappen en de kronkelende beukenhaag die door het gebouwenpark slingeren, worden letterlijk bekleed en uitgelicht door de 1000 meter LED-verlichting: een bijzonder lichtspektakel dat tijdens de donkere winterdagen zorgt voor een oogverblindend resultaat.
Er waren 60 grote pakjes van 50 cm groot in drie verschillende kleuren: gouden, blauwe en Cofinimmo rode pakjes.nnDeze pakjes zweefden boven de grond uit door middel van metalen prikkers en betoverden de hele site in een sprookjesachtige sfeer.n
Onze kerstboom is klaar, en dan nu: pakjes! Over de hele site verschijnen 60 zwevende pakjes van 50 cm groot: goud, blauw en Cofinimmo-rood. Het lijkt wel een sprookje.
Kerstmis kwam dichterbij … en zo deden de pakjes ! Maar niet allemaal. Enkel de Cofinimmo rode pakjes. Om aan te tonen dat Cofinimmo naar zijn klanten toe komt, was het in het project zo voorzien dat de rode pakjes steeds dichter naar de verschillende hoofdingangen van de gebouwen verplaatst werden. Vlak voor de kerst stonden de pakjes dan binnenin de gebouwen waar ze de mensen opwachtten met een mooie kerstkaart (met uitleg over het concept). In de kerstkaart was er ook een reep muntjes aangebracht, 12 muntjes, voor elke maand van het nieuwe jaar een frisse start.
Bijna Kerstmis, de rode pakjes komen dichterbij, tot aan de verschillende hoofdingangen. Want Cofinimmo komt naar je toe: met een kerstwens, informatie over dit mooi verpakte concept en 12 muntjes: voor elke maand van het jaar een frisse start.
Bredepleinstraat 27
3190 Boortmeerbeek
B.T.W.-BE-0666.907.563
Op zoek naar verbinding?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Volg ons op social media