Unik-ID

Identiteit

Identiteit

EILAND IN DE STAD. Groen in het rond.

Cofinimmo is een Belgische vastgoedmaatschappij die investeert in kantoorgebouwen, serviceflats, verzorgings- en rusthuizen. Verscholen tussen de kantoorgebouwen bevindt zich nog een open ruimte, klaar om ingevuld te worden door een groen unik-id.

Wie investeert in meer groen in of rond de werkomgeving, investeert in een gezonde(re) werkplek. Melk drinken uit een kokosnoot met de billen bloot? Moet kunnen vinden wij. En daarom zorgen we met plezier voor een streepje verrassend groen in de vorm van een eiland.
Het meubilair diende op maat gemaakt te worden om te passen in de binnencirkel. Er werd ook een zitbank gemaakt waarvan de vorm van het logo van Cofinimmo verwijst. nn
De uitdaging was om tussen de gebouwen in een grijze kantooromgeving een groene plek te creëren. Een plek om je even terug te trekken in verbinding met de natuur. Wij vinden het antwoord in de vorm van een cirkel met daarin gepast meubilair, omgeven door witte berkenstammen en Japanse notenbomen (ginkgo).
Het is een verrassende plek geworden om even te chillen met meubilair op maat zoals deze plantenbak uit cortenstaal met geïntegreerde zitbank. Berken met opvallende witte stammen en ginkgo’s geven een apart karakter.nn
Als je ooit op dit eiland aanspoelt, denk dan ook eens aan de kokosmelk…
Bredepleinstraat 27
3190 Boortmeerbeek
B.T.W.-BE-0666.907.563
Op zoek naar verbinding?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Volg ons op social media