Nu de Sint terug naar Spanje vertrokken is, komt Kerstmis weer heel dichtbij.

Voor Cofinimmo hebben we voor een aantal van hun belangrijke klanten volgend project mogen uitwerken.

Het uitgangspunt was om aan te tonen dat Cofinimmo (eigenaar van de gebouwen en property manager) eigenlijk zorgt voor de structuur van deze werkomgeving. Daarom hebben we deze ruimtelijke structuur gebruikt als een kerstboom, het symbool van kerstmis.

We zijn de structuurelementen van deze site gaan bekleden met meer dan 1000 meter LED verlichting. Zo hebben we de heel bijzondere, kronkelende beukenhaag die door het park slingert uitgelicht. Samen met de noodtrappen gaf dit alvast een prachtig beeld tijdens de donkere winterdagen. Onze kerstboom was klaar !

Nu nog de pakjes… Enkele dagen later arriveerden 60 grote pakjes van 50 cm groot in drie verschillende kleuren: gouden, blauwe en Cofinimmo rode pakjes.

Deze pakjes zweefden boven de grond uit door middel van metalen prikkers en betoverden de hele site in een sprookjesachtige sfeer.

Kerstmis kwam dichterbij … en zo deden de pakjes ! Maar niet allemaal. Enkel de Cofinimmo rode pakjes. Om aan te tonen dat Cofinimmo naar zijn klanten toe komt, was het in het project zo voorzien dat de rode pakjes steeds dichter naar de verschillende hoofdingangen van de gebouwen verplaatst werden. Vlak voor de kerst stonden de pakjes dan binnenin de gebouwen waar ze de mensen opwachtten met een mooie kerstkaart (met uitleg over het concept). In de kerstkaart was er ook een reep muntjes aangebracht, 12 muntjes, voor elke maand van het nieuwe jaar een frisse start.

En dat wensen we ook heel graag toe aan alle mensen die met en voor wie wij al gewerkt hebben! Op naar een creatief 2015!